MENU

У Луцьку чоловік майже п'ять місяців щодня, на тому ж місці збирає коштів на Схід. ФОТО

6564 1

Дорогі лучани та гості міста! Хочу привернути Вашу увагу до цього чоловіка, якого більшість з Вас неодноразово бачили або звертали увагу. Він постійно стоіть на зупинці "Варшавський ринок" з коробочкою "Кошти бійцям на Схід". 

Чуючи різні відгуки та перемовини людей в маршрутці, нібито "якийсь дивний", я вирішила з ним познайомитися.

Незнайомим волонтером виявився активіст місцевоі самооборони Дмитро Шума. Він стоіть на одному й тому ж місці, день в день, з 22 травня, від початку АТО і до сьогодні, збираючи хлопцям гроші на допомогу. На моі зауваження щодо обгорілоі шкіри обличчя та втомленого вигляду, відповів: "Комусь треба це робити."

 
Будь яку пропозицію допомоги (встановлення палатки, чергування погодинно інших людей, моє особисте стояння разом з ним  )категорично, але вдячно відхилив. Сказав, що це його особиста ініціатива.

Не бійтеся і не вагайтеся до нього підходити. Він робить важку і необхідну роботу з дня в день. Будь яке Ваше слово вдячності та розуміння "зробить" його день. А ще, Діма дуже цікавий і веселий співрозмовник. Кожного разу, коли я приходжу до нього в "гості", він з гарним настроєм розповідає нові історіі. 

Каже, що буде стояти поки війна не закінчиться. 

Серце болить і водночас радіє за таких украінців! Це люди Майдану, люди Революціі Гідності, які ніколи не опускають руки і боряться до кінця.

Diana Poian


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини