MENU

Москаль просить для луганських і донецьких міліціонерів статус учасників бойових дій

3578 1

Москаль хоче, щоб статус учасника бойових дій могли отримувати й луганські та донецькі міліціонери. Про це йдеться на сторінці у "Фейсбуці" губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

Геннадій Москаль звернувся до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням внести зміни до постанови Кабміну № 413 від 20 серпня 2014 р. — “Про затвердження Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення”.

— Згідно з діючою редакцією постанови, статус учасника бойових дій отримують тільки співробітники міліції, які відряджені в зону АТО з інших областей України, — заявляє Геннадій Москаль. — Співробітники УВС Луганської та Донецької областей, котрі залишилися вірними присязі й продовжують нести службу на контрольованій Україною території своїх областей, перебуваючи безпосередньо в районах проведення антитерористичної операції й ризикуючи при цьому життям, такої можливості позбавлені. Вважаю, що ця несправедливість має бути усунута шляхом внесення змін у відповідну постанову Кабміну.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини