MENU

Русские туристы в форме «корниловцев» устроили пьяный шабаш на Западной Украине

2346 5

 

Кричущийвипадок, який стався зі мною вКам'янці-Подільському 24-го серпня 2012року: ми з групою співробітників і знашими дітьми були в цьому місті наекскурсії на День Незалежності нашоїБатьківщини, прогулювалися по відомійісторичній фортеці разом з іншимигромадянами, які зі своїми сім'ями вукраїнських строях прийшли відзначитивелике свято. І що ж ми побачили?! Молодикина підпитку на території міста і фортеців уніформах «корніловцев» зухваловикрикували шовіністичні російськігасла, співали «да за царя, за родіну,за вєру, ми грянєм громкоє ура, ура,ура!».


Цінахаби обрали День Незалежності України,місто, в якому був створений уряд УНР,аби принизити національну гідністьнаших громадян! І при цьому наші«правоохоронні органи» спокійнісінькоспостерігали цей шабаш. Не кажучи вжепро те, що все місто було обклеєноантиукраїнськими банерами із назвою«Последняя столица».


Прикладаюфото, які я встигла зробити з оцихпсевдогероїв. Треба додати, що язацікавилась, а хто ж організатор цьогодійства? І знайшла в і-неті посилання,з якого випливає, що даний антиукраїнськийзахід був ретельно спланований, і кимби ви думали? Вгадали! СТАРШИМ БРАТОМ!,доброзичливість та дружні почуття якогоне знають меж. А ось і посиланнячко:


http://vikmarkovci.7bb.ru/viewtopic.php?id=1135


Прошу васдати розголос цьому факту і проілюструватинаданими фото, щоб інші українці такожвідчули дружні сусідські обійми.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини