MENU

Дуже чорний піар. На Оболоні останні дні хтось серйозно взявся за Білецького

6517 0

На Оболоні останні дні хтось серйозно взявся за Білецького (на лихо, він іде в Раду саме з нашого округу), розгорнувши антипропагандистську кампанію, аби виставити його закінченим нацистом. Малюють «вовчий гак» з герба батальону "Азов" поруч з закликами "Смерть кацапам", "Мати, відпусти сина на війну" або свастикою.

Я з основним пафосом всього цього вкиду, при всій сумнівності його форми, згоден, але сьогодні я знайшов у себе в поштовій скриньці листівку, і вона навела мене на деякі сумніви.

По-перше, російською. Мова – питання не принципове, але випад проти  професійних патріотів, що хваляться своєю українськістю, був би переконливішим все ж таки українською.

Далі. "Не пустите фашиста в Верховную Раду Украины". ОК, згоден. Але далі там жодного доказу фашизму Білецького - наприклад, жодної відповідної цитати з нього (а їх можна знайти чимало) - а лише загальні слова про нацизм Правого сектору, Соціал-Національної Асамблеї та Патріота України, причому знов-таки практично без доказів (знайти які, повторюю, нескладно), зате чимало пересмикувань щодо подій  Зимової революції і нинішньої війни, а то й  відвертої брехні (про те, що Патріот України "ратует" за входження України в "русский мир" – якими б поганцями вони не були, однак це чиста маячня), а упор робиться на те, що все це Аваков, це його провина (загалом, саме Авакова, якщо казати про імена, там весь час шпетять), і що всі вищеназвані сили - маріонетки Кремля. Може вони й маріонетки, та напишіть же про це хоч трохи переконливіше.

Одне слово, якщо це кампанія  проти Білецького, то дуже грубо зроблена - замовникові варто цих політтехнологів гнати геть. Ба більше, виконання настільки погане, що навіть закрадається думка, що це й штаб Білецького міг організувати – на випередження, так би мовити.

Ось як  я й писав – найвеселіші вибори в нашій історії.

Дмитро ДЕСЯТЕРИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини