MENU

Ляшко взяв у список водія Мосійчука. ФОТО

4954 1

Здавалося, що мода вести у партійному списку до Верховної Ради своїх масажистів, водіїв, коханок мала би залишитись в минулому. Зараз же в тренді брати у парламент комбатів, волонтерів, журналістів... І в цьому контексті мене здивувало знайоме прізвище у списку Радикальної партії Ляшка: під номером 94 до Верховної Ради йде водій кандидата від «РПЛ» Ігоря Мосійчука Андрій Дзюбенко, пише на своїй сторінці у Фейсбуці журналістка Христина Бевз.

 

Особливо цинічно для мене виглядає 94 місце для особистого водія в порівнянні, наприклад, з третім з кінця, 221 місцем координаторки Комітету визволення політв’язнів Тетяни Близнюк. Хто не знає, Таня – активістка, яка декілька років займається проблемами політв’язнів, витрачаючи на цю справу велику частину свого часу і робить це на громадських засадах.

 

В тому числі Тетяна допомагала у справі «васильківських терористів», була мало не на кожному судовому засіданні, брала участь чи не у кожній громадській акції на підтримку підсудних, писала десятки прес-релізів, звернень тощо. Стільки, скільки зробила для Мосійчука Таня, зробив мало хто, постійно переймаючись його проблемами.

 

Вона продовжує активно займатись питанням політв’язнів, є людиною прямолінійною і принциповою. Але, мабуть, не дуже зручною...

 

 

Інше питання водій Андрюха, людина вірна і надійна, питань зайвих не задаватиме. Не гріх поклопотатись, щоб його поставили у першу сотню списку.

 

Нічого не маю проти Андрія особисто. Веселий простий пацанчик, який повеселив нас інтелектуальними потугами, даючи покази в суді у справі «васильківських терористів», в якості особистого водія І. Мосійчука.


З іронією і самокритично описав він себе на сторінці вкантактє: «Роз*издяй».

 

Можливо водій він непоганий, але, це все, що він знає про політику.

 

І я от думаю, скільки ще по списку РПЛ, серед цих десятків невідомих нікому осіб, де «нема колишніх нардепів, олігархів, регіоналів» йде таких «нових облич»? Відданих, слухняних, надійних, які чемно вставлятимуть картку у систему «Рада» і натискатимуть потрібну кнопочку?


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини