MENU

Між Блоком Порошенка та Народним фронтом почнеться конфронтація

8321 4

Я рада, що в Раді не буде Тігіпка, двурушного, підступного та непрофесійного з виразом обличчя «Аяжвамказав!» Це – моя персональна радість.

Мені шкода, що Анатолій Гриценко не навчився робити жодних висновків, звинувачує всіх у всьому, відбілюючи себе і так і застигнув в образі ображеного відмінника, котрого не люблять так, як двієчника Васю. Повна відсутність навіть не політичної зрілості, а зрілості в принципі.

Я рада, що в парламенті не буде комуністів, все. Ера цих людей скінчилася, можливо, ідеологія відродиться, але там не буде класичних перевертів, котрі нарікають на міфічних олігархів, грізно тупотять ніжками у крокодилячому взутті.

Я рада, що в парламенті не буде Свободи, коли їхні кандидати в особі, зокрема, Ігора Мірошниченка не тільки кладуть на закон про вибори, а й хизуються цим – не розумію, чого я мушу утримувати цих важких підлітків? А все ж добре починалося, і голосування були гідні, потрібно було подорослішати і все, але де там.

Я рада, що в парламент проходить «Самопоміч», тому що довіряю, зокрема Oksana Syroyid Iryna Podolyak Отримані вами відсотки – величезний вотум довіри, довіри, насамперед, киян. Це – сила, яку до парламенту наблизила ситуативність плюс активна робота з виборцем. Ви – експертний пул, не перетворюйтеся на популістів, у деяких з вас є такий потенціал. Думайте перед тим, як говорити. Слухайте своїх виборців.

Блок Порошенко та Народний фронт – незабаром перша конфронтація, вона вже у повітрі, я це відчуваю. Побачимо.

Повернення Юлі. Якщо жодних висновків нею зроблено не було, вона так і залишатиметься в минулому. В пост-пенітенціарному. Але в команді є молоді та зубасті, подивимося, чи по зубах цим активним людям – хоча б поведінка та егоцентризм лідерки.

Опозиційний блок. Міг би набрати більше, якби не фактор Криму. Це всі відомі нам упирки, котрих важко поховати політично, бо потрібно було розбиратися на процесуальному рівні, не зважаючи на те, що війна, не зважаючи на те, що нема часу, щоб ці прізвища були не в політичному списку, а в вироках та судових рішеннях.

Ляшко. О, скільки в мене емоцій. Люди з аграрного сектору, іноді, людина з вилами – це не боєць, а просто людина, котрій вила допомагають не впасти. Бережи Боже, наш малахольний народ, котрий так любить карнавали і казки.

Мажоритарники – о, це –яма. І з цієї ями будуть підійматися, переважно, зомбаки. Це щоб було веселіше, і щоб ми відчували, з ким і в якій країні ми живемо, що змінилося, а що – ні.

Larysa Denysenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини