MENU

Кличко кинул на 1 млн. грн. свои штабы в Луганской области

661 0

 


Луганські соратники Віталія Кличка ударом свого лідеранижче пояса, а простіше кажучи «кинули»на 1 млн. доларів.

Почалося все ще всерпні, на початку місяця були сформованіштаби і набраний штат співробітників.А вже через два тижні їх кількістьскоротили, а тим що залишилися безїхнього відома урізали зарплату. Поясниливсе розпорядженням з Києва. В цей же часв 11 округах Луганської області булонабрано в середньому по 150 агітаторівз обіцянкою заплатити їм по 400 доларівза два місяці роздачі газет, агітаційноїпродукції та збір даних про прихильників УДАРу.

В кінці літа в Луганськууспішно пройшли навчання агітаторів зреєстрацією учасників та фото-звітомдля київського штабу. У всіх агітаторівзібрали заяви про бажання працювати на«УДАР» та копії паспортів. Вже з 1 вересняповинна була стартувати кампанія «Віддверей до дверей», яка, на жаль, дляЛуганської області не стартувала.

Штабизапевняють агітаторів, що ось-ось іпрограма почне роботу. Але в цей часстало відомо, що штаби вже розпущені,12 вересня 2012 працівники штабів підписаливідомості про отримання всієї зарплати,але отримали лише 50% від неї. Відзначимо,що у відомостях заробітну плату отрималиі скорочені ще в серпні «працівники».Крім цього свою зарплату за роботузабрали і агітатори, які жодного разуне вийшли на ділянки. Відомо, що тількив 105 окрузі, який охоплює більше половиниЛуганська і плюс прилеглі райони областістоїть всього 3 намети «УДАРу» замістьяк мінімум 8 виділених.

У цей часкиївський штаб отримав липові звітипро виконану роботу, а брати Серпокрилови,керівні луганським штабом поклали собів кишеню кличковські долари.

Відзначимо,що по Луганську Серпокрилови відомі як«братки», які займалися і по видимомуще займаються збиванням грошей змагазинів і дрібного бізнесу, крім цьогоодин з братів був викритий у 91-92 рр... вучасті у зйомках порнофільмів.

Прикрилаганебну діяльності Луганського «УДАРу»Юлія Юріївна Мілешкіна, яка з вкраденихгрошей відвезла хабар київськимперевіряючим звітів про роботу агітаторів.Ігор Лінник від імені штабу від Луганськійобласті заявив, що з 1 вересня агітаторивже вийшли на ділянки і активно працюють.Крім цього він розповів про незаплямованоюрепутації Кличко, про те як йому довіряютьлуганчани і навіть особисто його родина,особливо (що дивно) люди середньоговіку. Лінник зазначив, що за опитуваннямиагітаторів у Луганську багато прихильників«УДАРу», але вони бояться говорити проце через Партію регіонів. Відзначимо,що завдяки таким соратникам репутація Кличка впала нижче плінтуса.

Цікавийі той факт, що при формуванні штабів, вякі набирав команди відомий не тількив луганських колах Ігор Гуменюк, булапоставлена умова, що набрані ним людизі своєї зарплати будуть «відстібати»йому в кишеню по 200 доларів за наданупослугу в працевлаштуванні.

У тойчас як Віталій Кличко, як наївна дитинавірить у перемогу своєї партії, всігроші зароблені в прямому сенсі словапотом і кров'ю давно поділили йогопартійні соратники, залишивши лідерав дурнях. Київський штаб отримує липовізвіти про роздану продукцію, яку простоутилізують при отриманні, списки зприхильниками партії вигадуються зходу. Залишається тільки поставитизапитання лідеру «УДАРу» «Як вонозалишитися в дурнях і як з такою командоюпрацювати в Раді?».


Приблизно така схемакидка агітаторів, членів штабів,була іна Одещині, коли там обласним штабом«БЮТ», керував нинішній зам. Кличка –Курінний. На Ющенку заробив «Лексус», на«БЮТі» – бабло і депутатство, кинув Юлю, а зараз стриже Кличка. Скоро будене Кличко, а стрижений пудель. Дужелогічною виглядає абревіатура цієїмутації - «Перший Удар Кличка» - ПУК...

Александра ХАНДРАМАЙ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини