MENU

До Ради знову пройшли представники кримінальних структур - Маломуж

14746 4

Попередні результати виборів до ВР засвідчили, що наші прогнози і висновки повністю підтвердились. 

Завдяки активній кооперації владно-політичних структур і тіньових кланів до влади знову приходять представники великого бізнесу, кримінальних структур або їх ставленики.

Фактично у суспільстві нічого не змінюється. Попереду боротьба за нові посади, бюджетні і тіньові потоки, розподіл території України.

При такій ситуації задекларовані європейські принципи можуть бути прикриттям для діяльності переформатованих кланових об’єднань. Питання прав простих громадян щодо забезпечення їх безпеки, вирішення соціальних питань, забезпечення робочими місцями, теплом, енергетичними ресурсами – будуть не актуальними.

Першочергові завдання по стабілізації ситуації на Сході країни, формування нової ефективної системи оборони і безпеки, вибудовування рівноправних міжнародних відносин з країнами Заходу і Сходу можуть бути відведені на другий план.

З урахуванням надзвичайних викликів, що стоять перед українським суспільством та державою Громадський форум «Стратегія національної безпеки України» і Координаційна рада офіцерів і військовослужбовців вимагає від політичних сил, які формують коаліцію:

– чітко сформувати пріоритети розвитку держави в ідеологічній, економічній, оборонній, соціальній сфері та міжнародних відносинах;

– визначити першочергові програми державного розвитку та поетапні практичні механізми їх реалізації;

– до керівництва нового уряду, силових та правоохоронних структур залучити спеціалістів-професіоналів високого рівня, а не представників політичних сил за квотним принципом;

– передбачити порядок висування та обговорення кандидатур, які призначаються на високі посади за участю профільних фахівців, громадськості та ЗМІ.

Mykola Malomuzh


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини