MENU

Врачей Каменец-Подольска заставляют агитировать своих пациентов за Партию регионов

664 1


Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибог розповідає у себе наблозі, що коли зустрічався з громадоюу Кам'янці-Подільському, то отримавзаписку наступного змісту:

"Шановнийпане Тягнибок! Вибачте, що не можуназвати свого прізвища, бо боюся втратитироботу. Хочу Вам повідомити, що головнийлікар міської лікарні Дмитро Васильяновта головний лікар міської поліклінікиБорис Цвігун примушують нас, лікарівзаставляти своїх пацієнтів голосуватина виборах за Партію Регіонів та заїхніх кандидатів.

Забирають у насдані про хворих, і потім їхні емісариходять по квартирах і запрошують хвориху свій штаб. Там роздають їм ліки, знаючи,що хвора людина заради свого здоров'яздатна на все"
.

Тягнибок запитаву людей, чи це правда. Весь зал одноголоснопідтвердив, що таке відбуваєтьсяпостійно.

«Схожі записки я отримуюпо всій Україні. - пишет Тягнибок. -Методи, якими не гребує Партія Регіонів– гидкі і підступні. Свого часу я вчивсяна лікаря і знаю, що таке клятва Гіпократа.Лікарі – це ті, від кого люди очікуютьв будь-який момент отримати допомогу іпідтримку».

Тягнибок заявив, щопотрібно зробити все, аби не допустити,щоби Партії Регіонів вдалося зламатицю категорію (ред. - лікарів) українськоїінтелігенції.


«Юридична службаВсеукраїнського об'єднання "Свобода"готова надавати юридичну підтримкуусім, хто потерпає від залякувань, тискуі погроз від представників ПартіїРегіонів» - запропонував голова ВО«Свобода».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини