MENU

Яценюк: Пенсії жителям окупованих територій виплатять після їх звільнення від терористів

7460 2

Усі пенсії, соціальні виплати та пільги мешканцям територій Донецької і Луганської областей, які тимчасово не контролюються центральною владою, будуть обов’язково виплачені, як тільки російські терористи заберуться геть. Про це повідомляє Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Усі ці кошти зараз нараховуються, але в нинішніх умовах вони просто не дійдуть до людей, їх вкрадуть російські бандити, і це буде не що інше, як пряма підтримка російського тероризму. Уряд не буде фінансувати терористів, самозванців і пройдисвітів", - сказав Яценюк.

"Уряд також не припинить постачання газу і електроенергії в Донецьк і Луганськ. Тому що це призведе до гуманітарної катастрофи. Це наші території, це наші люди, і Уряд не дасть їм замерзнути. Але офіційно заявляю: сума коштів, яка накопичена в Уряді для виплат соціальних пільг і субсидій, буде зменшена на вартість електроенергії і газу, яку ми зараз поставляємо на території Донецької і Луганської областей, що тимчасово не контролюються центральною владою", - зазначив голова уряду.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини