MENU

Кандидат от Королевской живет на помойке возле Януковича

754 0

Протягом останніх тижнів я аналізував списки кандидатів.
 
Найбільш таємниця для мене – це списки Королевської. Люди без минулого, про яких не існує згадок у медіа, ідуть на прохідних позиціях до Верховної Ради.
 
Намагаючись знайти хоч якесь пояснення, я спробував знайти кандидатів. Мене зацікавив номер 23 списку Королевської Вадим Селега, оскільки він зареєстрований у Старих Петрівцях Вишгородського району – в сусідньому з «Межигір'ям» селі.
 

Я знайшов адресу цієї людини та поїхав подивитися, що з себе являє потенційно прохідний кандидат в депутати за списком Королевської – списком, який має в своєму розпорядженні невичерпний передвиборчий бюджет та прихильність влади.
 
Якщо чесно, змушений визнати – дізнатися не вдалося нічого. Точніше, так – чим більше дізнаєшся про список Королевської, тим менше розумієш.
 
Тим сильніше враження, що це – обгортка, за якою неможливо розгледіти вміст.
 
Отже, я знайшов будинок кандидата Селеги і навіть поспілкувався з ним самим. Якщо це можна так сказати – кандидат просто злякався, він взагалі відмовився щось говорити про своє балотування і як молитву повторював фразу «зверніться до прес-служби».
 
Пан Селега, який претендує бути народним обранцем, також заборонив його фотографувати.
 
Абсурд полягає в тому, що Селега може стати депутатом, якщо Королевська набере близько 6 відсотків на виборах (великою мірою це залежатиме від кількості преміальних місць).
 
Ось так виглядає місце проживання 23 номера списку Королевської.
 

А це – дорога, а точніше, її відсутність, біля будинку кандидата.
 

А це – сміттєзвалище напроти будинку кандидата Королевської.
 


Сусіди кажуть, що Селега працює десь в Києві, а на останніх виборах думав балотуватися на сільського голову Старих Петрівців – але не було грошей. Тепер же, за певних обставин, ця людина може стати депутатом.
 

Якщо чесно, коли я все це побачив, мене не залишало відчуття, що нас хтось конкретно водить за ніс.

Сергій ЛЕЩЕНКО

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини