MENU

Республіканці в Конгресі США будуть методично нищити Росію та Путіна

9922 11

От саме для цього і творились Лугандонія і Даунбасія. Оскільки сходу зжерти схід і південь не вдалось - ці фейкові ЛНР І ДНР і створили в якості ракової пухлини, яка має зжирати весь схід і південь. А Пуйлу ця зараза в складі Рашки зовсім не потрібна - він і з Кримом не може собі порадити. Таким чином, ймовірність масштабної атаки кацапів на Україну дорівнює 70:30.

А от війна в Донбасі буде розгоратись, бо їм треба захопити повністю хоч би ці дві області. Ну і Крим: якщо вони не пробють коридор до Криму - там не лише туристів, але й мешканців за зиму не стане. А тому для професійних плакальщиків і алярмістів: наші навчились відбиватись, прекрасно працює артилерія, в Америці виграли республіканці, німці вкурвились і закусили вудила. При 46 рубл за долар навіть божевільне Пуйло масштабної війни не почне.

Зараз Бараку Хусейновичу затиснуть в дверях геніталії і, через якийсь час у нас появиться високоточна протитанкова зброя і системи ППО. І жити стане веселіше. Крим ніхто кацапам не віддасть і Петру Олексійовичу не позволить: ЄС може б згодився повернути ісконно татарські землі Раші, але не Америка. Республіканці до цього часу не можуть повірити, що Пуйло так легко і бездумно захавало цю наживку: поки Рашка буде утримувати Крим - доти буде формальна причина тримати Маскву під санкціями і ніякі плачі і ламенти німецьких і французьких бізнесменів не поможуть. А для америкосів це критично важливо: Крим у складі Рашки означає, що ЄС не скасує санкцій щодо Раші (можна не боятись такого собі ножа в спину від Берліна і Парижа). А тому зараз республіканці в конгресі (Барак Хусейнович зараз на обидві ноги калічка) будуть методично і цілеспрямовано нищити Путіна і Рашку, щоб не плутались під ногами, бо перед Америкою височить справжній достойний суперник - Китай.

Тому чекаємо 65 деревяних за долар і 75 дол. за барель. Для нас же зараз найважніше не дати нашій внутрішній гнилі, яку доблесний Аваков і відважний Ярема починають потрошку підживлювати, замість того, щоб нищити - зжерти Україну, продати її за борги, дестабілізувати і пересварити усіх з усіма. Треба завжди щось робити, навіть якщо ти без роботи і немає шансів її отримати. І головне, не дати оцій гнилі, яка знов полізла з усіх шпар, знову забрати у нас все.

Evhen Zherebetskyi


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини