MENU

«Батьківщина» передала гуманітарну допомогу на передову. ВІДЕО

6346 10

Сьогодні, 13 листопада, кандидат у народні депутати від партії «Батьківщина» Ігор Жданов і заступник голови "Руху Опору" Павло Патарецький передали гуманітарну допомогу бійцям 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина", інформує прес-служба партії.

Зокрема, військові отримали коліматорні приціли, 500 комплектів теплої білизни, 300 теплих спальників, буржуйку, телевізор і продукти харчування – борошно, цукор і картоплю. 

«Хлопці несуть службу тут, у Донецькій області, упродовж 4 місяців. Стоять на всіх блок-постах, виконують свій військовий обов’язок - обороняють нашу країну від сепаратистів. І сьогодні ми приїхали підтримати їх, передати допомогу, адже держава не завжди може забезпечити всім необхідним наших вояків», - сказав Ігор Жданов. 

 

За його словами, усі бійці «Батьківщини» перебувають у гарному бойовому настрої і дуже цікавляться політичними питаннями. 

«Нас тут дуже тепло зустріли, вже всі нас знають і вітають. І відразу при зустрічі питають, чи скоро ми коаліцію сформуємо», - розказав Ігор Жданов. 

Нагадаємо, що у зоні бойових дій перебувають два батальйони територіальної оборони, створені "Рухом опору", який організувала лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. 

Партія регулярно підтримує військових, які беруть участь в бойових діях, і вже передала військове спорядження, техніку і гуманітарну допомогу на суму понад 36 мільйонів гривень.

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини