MENU

Власть Януковича хочет дискриминировать защиту Юлии Тимошенко - Власенко

662 2

 


Сьогодні в «Коммерсанте»вийшла стаття із посиланням «на джерела»(нікому невідомі та, звичайно ж неназвані) про «скандали в «групі захисників Тимошенко». Я зараз у відрядженні таможливо не зможу оперативно відреагувати,хоча повністю відкритий для коментарів.Однак, не можу не сказати, що ця статтяне містить жодної правдивої інформації( в частині, що стосується «групизахисників»).


Журналісти «Коммерсанта»НЕ звертались до мене за коментарем ПОВСІЙ інформації, що викладена в статті.Хочу додати, що ця стаття є елементомінформаційної війни, розпочатоїянуковичами, з метою дискредитуватизахист Юлії Володимирівни. Розпочаливони цю війну абсурдною заявою громадянина Кузьміна про вину захисту в посадці Юлії Володимирівни. Продовжуютьнісенітницями про те, що ми обрали«політичну форму захисту ЮліїВолодимирівни, ігноруючи юридичнімоменти». Цю тезу «пропихували» прокурорив газовій справі і цю тезу пропихуютьпрокурори у Харківській справі про уснівказівки Юлії Тимошенко, ніби то зробленінею в 1997 році.


Статтею в «Коммерсанте»вони продовжили цю лінію. Хочу сподіватись,що журналісти «Коммерсанта» не малиумислу на участь в цій війні.


Сергей ВЛАСЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини