MENU

Український інфопростір заполонили російські ментори-невдахи - думка

11158 0

От що не кажіть, а українці так і не позбулися комплексу меншовартості. Яскравою ознакою чого є засилля російських менторів у вітчизняному інфопросторі.

Не встигли ми оговтатися від анексії Криму, як в Україну, немов сарана, полізли "добрі, хороші, чесні, вумні, сочуйствующі" росіяни, забили нам ефіри, ЖЖ і ФБ стрічки і почали вчити нас, як жити, як боротися за свою свободу, популярно роз'янювати, що у ВВХ на умі і безпардонно вказувати нам на наші помилки.

І проблема ж не в тому, що нам їх сюди "везуть". Привезти можна кого завгодно. Проблема в тому, що ми усе це "хаваємо", аж за вухами лящить. Нікому не спадає на думку проста ідея, що люди, які не спромоглися навести лад у СВОЇЙ країні, нічого корисного і важливого порадити нам НЕ МОЖУТЬ. Вони - лузери. А наші патріоти слухають їх, роззявивши рота. На одного вітчизняного експерта/політолога/морального авторитета приходиться по десять заліщанських.

Ні, водяться там добрі, чесні, моральні люди. Їх жменька і вони ні на що не впливають. Але їхнього голосу ви не почуєте, по по-справжньому моральна і розумна людина не полізе безпардонно вказувати народові, якого пресує її держава, як йому жити. Бо в таких людей є совість.

А безсовісних балаболів і "доброжелатєлєй" не соромлячись, треба посилати на ... до Путіна. Ми й без них тут розберемося, що й до чого ...

Dniprovska Sophia


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини