MENU

Руководители страны построят новые тюрьмы для оппозиционной прессы — Турчинов

481 1

Поліцейська держава вже навіть не намагається приховати своє обличчя. Не бояться? Тому і провели зміни до кримінального та кримінально-процесуального кодексів, щодо посилення відповідальності за наклеп, що має вбити ті залишки незалежної журналістики, які поки що можуть собі дозволити говорити правду?

Вірніше не так. Не «не бояться», а бояться настільки сильно, що цей звірячий страх постійно прискорює їх, заставляючи знищувати залишки демократичних принципів… Їм стало вже замало репресій, їм замало відключати незалежні телеканали, закривати незалежні газети та інтернет-сайти. Ті, хто витримає їх натиск, повинен ще й платити їм за право говорити правду.

Звідси і абсурдні зміни до законів, за якими тепер правда про золоті унітази в палацах президента, правда про бездарність чинної влади, про її корупцію, про провали в економічних та соціальних програмах, про хабарництво та масові крадіжки, свавілля та політичні репресії тепер буде називатись «наклепом». А наклеп за їхнім законом – це злочин, який повинен каратись непідйомним штрафом чи ув‘язненням до п'яти років. В такому форматі не буде існувати опозиційної преси та журналістів, які здатні казати правду про злочини влади. А чинні керманичі країни відмиють ще декілька сотень мільйонів на будівництві нових в'язниць.

Що тут можна сказати? Перелік законодавчих актів, які підлягають скасуванню після перемоги Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» на виборах росте на очах…

Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини