MENU

По всей стране власть начала террор против Объединенной оппозиции «Батьківщина» - Турчинов

951 0

Цій владі вже замало політичних репресій, бруду та замовних судових рішень, які клепаються майже щохвилини проти лідерів опозиції,  опозиційних кандидатів та активу Об'єднаної опозиції «Батьківщина». Не залякавши нас, вони пішли далі - посягнули вже на людське життя.

Вчора найманці депутата від ПР  Максима Луцького у Солом‘янському районі міста Києва розтрощили 8 наметів та жорстоко побили дівчинку-агітатора…

А вже о 19:00 пролилась кров Максима Шкуро, довіреної особи єдиного кандидата від «Батьківщини» Дмитра Андрієвського, який балотується в цьому ж районі  Києва.

Максиму Шкуро поламали ребра, нанесли ножове поранення та збирались підпалити машину разом із ним… Швидка до нього їхала більше години, в цей час він стікав кров‘ю… А «доблесна» міліція просто абстрагувалась і не хотіла приймати заяву про напад і порушувати кримінальну справу по факту злочину…

Аналогічні напади, побиття та підпали на замовлення злочинців, які перебувають при владі, відбуваються скрізь, по всій країні - влада розпочала терор проти Об‘єднаної опозиції «Батьківщина».

В Ізмаїлі спалили машину головному редактору опозиційної газети Ірині Золотарьовій. В Бєлгород-Дніпровському районі битками побили двох активістів і спалили машину депутату місцевої ради від «Батьківщини».

Серед білого дня у Харкові системно відбувались жорстокі побиття наших активістів та знищення наших наметів.

За аналогічним сценарієм події розгортаються в Донецькій, Хмельницькій, Миколаївській  та інших областях… Список можна продовжувати…

Політичні репресії, замовні кримінальні справи, судові рішення, брудна пропаганда та вже й терористичні дії, влада скеровує виключно проти свого головного та, на жаль, єдиного опонента, яким є Об'єднана опозиція «Батьківщина».

Але вони не залякають і не зламають нас! Ми готові до боротьби!

Хто готовий не на словах, а на ділі протистояти злочинцям, приєднуйтесь.

Разом переможемо!

Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини