MENU

У здания КМДА проходит митинг против регионального русского языка

782 1

 


«Біля будинку Київськоїміської ради продовжується мітинг протинадання російській мові статусурегіональної», - сообщается в блоге novosti-o.


«Люди продовжуютьпідходити, їх приблизно півтисячі. Наакцію прийшли деякі депутати відопозиції, зокрема, ВолодимирЯворівський, Володимир Бордаренко, ЮрійОдарченко, а також голова комісіїз питань культури Київськоїміськради Олександр Бригинець такандидат в народні депутати відВсеукраїнського об'єднання «Свобода» АндрійІллєнко.

«Ми не віримо ні Попову,ні іншим чиновникам, які служать Партіїрегіонів, бо ми пам'ятаємо як вониприймали закон про мови», - сказавжурналістам Іллєнко, додавши: «Черезкілька годин, якщо це рішення будеухвалене, то тут буде значно більшелюдей. Ми піднімемо всі наші резерви».


У свою чергу, Одарченкорозповів, що саме зараз у Київрадідепутати від БЮТ намагаються внестизаконопроект щодо заборони ухваленнязакону «Про засади державної мовноїполітики» на території Києва.

Зазначимо,що паралельно, під Київрадою проходятьще кілька мітингів: від представниківавтокооперативів, чорнобильців, афганців,а також проходять пікети проти незаконнихзабудов на території міста», - пишут novosti-o.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини