MENU

У «регионалов» сорвало крышу — Зорян Шкиряк

1561 3



Вирішивне писати великий текст, а просто показати(тим хто ще не бачив) наше відео стосовнотих подій, що відбувалися протягом дняу 222-му виборчому окрузі м.Києва 18 вересня.


Скажу одне: у когосьзірвало дах. І ми здогадуємось у кого...Пролилася кров. Справжня, реальна.


Є межа не тільки грубимпорушенням законодавства та ганебнимявищам під час виборчої кампанії, є щемежа елементарної людської моралі. Звідео ви все зрозумієте самі. Побачитеяк відверто, неприховано коять злочиникримінальні братки від регіоналів, когоприсилають провладні кандидати, щобграбувати і знищувати намети опозиції,хто втікає як щур і з якими документамиходять штабісти ПР з нальотами, намагаючись незаконно вилучитиофіційну продукцію ОО «Батьківщина».Хоча, тієї особи, що балотується відвлади в цьому окрузі принципи нормбудь-якої моральності не стосуються. Ну,а де правда вирішувати вам, шановнічитачі.

 

 


Аце відео знято з місця події на яку миприбули за 40 хвилин після нападу. Міліціїне було майже півтори години, швидкоїтакож. В цьому сюжеті Максим вжеперв,язаний, а до того рана була відкритою,лилася кров, зупиняли як могли.

  

 

Звичайно, ми не можемозвинувачувати когось особисто, цекомпетенція відповідних органів. Алеми можемо логічно прослідкувати тойланцюжок подій, що відбувалися і у 222-муокрузі столиці і зробити відповіднівисновки та припущення. Ну, а час покаже...Рано чи пізно винуватці будуть покарані.


Сьогодні Об’єднаніопозиційні сили в столиці впевненоперемагають представників режиму. Саметому, вони нервують. Отже, зараз вониздатні на все. І цей страшний випадокможе бути далеко не останнім. Хотів бипомилятися, але на жаль...


Втім, залякати нас невдасться, вже проходили і не раз. 


Тримаймося, єднаймося,ми обов’язково переможемо!


Разом-сила! СлаваУкраїні!


P.S. Щиро дякуємо усімжурналістам, інтернет-виданням,телеканалам, газетам, громадським діячамі просто людям, що підтримали нас у ційситуації та допомогли надати розголосцьому жорстокому, цинічному табезпрецедентному за своєю нахабністюкримінальному злочину, що був скоєнийбандитами проти члена команди Об’єднаноїопозиції.

 

Зорян ШКИРЯК 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини