MENU

Роль концентраційних таборів в політичному житті

8394 1

По ахметТВ Вілкул щось говорить про "європейські принципи", за якими опозиції (в особі Вілкула, звичайно) повинні бути надані контрольні функції.

Так от, "опозиції" вілкулівсько-ахметовській, яка впритул не бачить російських окупаційних військ, в демократичному суспільстві не довіряють "контроль", а інтернують в концтабори. На час війни. Як, наприклад, зробили на час війни у Великобританії з лідерами "Британського союзу фашистів" і Освальдом Мослі особисто. До речі, Мослі не здійснював кримінальних злочинів. Не брав участі в масових вбивствах співгромадян. Не крав мільярди з бюджету .... Коротше, не зробив і 1/100 частини того зла, що скоїли члени ОБля для своєї батьківщини, але в невідповідний момент він підтримав ворогів. І цього виявилося достатньо. З ворогами роблять саме так. В кінці-кінців, це гуманно, бо рятує подібних особистостей від неминучих перспектив лінчування "вдячними співгромадянами".

І оскільки ОБля ще не засідає в спеціально відведеному бараці, а в українському парламенті, то говорити про те, що у них ще є якісь права - це верх нахабства. Вибачте, надавати їм якийсь офіційний статус? Щоб вони від імені парламентських комітетів збирали прес-конференції західних журналістів, на яких би "спростовували інсинуації на адресу сонцеподібного Володимира Володимировича"?

Тільки слабкість незрілої української державності, її зараженість гангренозними утвореннями з совкового минулого, дозволяє особам, яким місце в тюрмі, засідати в парламенті. І це не демократія - це бардак і зрада.

Петр ОЛЕЩУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини