MENU

«Українська молодь повинна примусити українських свинопасів знов пасти свині, а не виборців», - Корчинський

5209 0

 

Клаузевіц радить: в разі ворожої окупації, спершу вбийте тих своїх чиновників, які намагаються виконувати обов'язки, та колаборантів, а вже потому беріться за солдатів противника.

 

Італійська мафія у США спочатку ображала та обкрадала емігрантів в італійських кварталах, а вже потому, коли всі були видресирувані, взялася за іншоетнічних бариг.

 

Бандерівці багато зусиль витратили на те, щоб повибивати мельниківців та іншу наволоч зі "своїх", бо такий загальний принцип, інакше є неможливою боротьба з титульним ворогом. Кожна партизанка змушена бити не менше "своїх", ніж чужих.

 

Українська молодь повинна примусити українських свинопасів знов пасти свині, а не виборців. Це стосується парламентських партій, популярних журналістів, володарів громадської думки.

 

Хоча й приміщення АП варто було б використати раціональніше. Наприклад, влаштувати там качалку для націоналістичної молоді.

 

Кажуть, Ніцше колись запитали: от ви пишете за уберменша (надлюдину), а чи багато цих уберменшів? Ну що ви – відповів Ніцше – меншів одиниці, а решта суцільні унтерменші (свинопаси).

 

Здається, відтоді – вже одиниці унтерменшів (свинопаси зредукувалися до свиней).

 

Щоправда, підозріло багато унтерфеменш.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини