MENU

Про необхідність абсолютної чистки спецслужб

7651 2

 

Необхідна тотальна чистка спецслужб.

 

Кілька місяців тому на київському вокзалі було заарештовано поважного ефесбешника Дмитра Соїна.

 

Колись він був заст. голови МГБ ПМР Антюфєєва (Шевцова), який нині інтегрований москвою в керівництво ДНР. У Придністров'ї Соїн прислужився також і придушенню українських організацій, зокрема сприяв арештам членів Братства.

 

Останні роки Соїн мешкав в Одесі, де готував ґрунт для анексії москалями українського півдня.

 

Соїна збиралися видати молдавським спецслужбам бо СБУ, звісно ж, не накопала на нього матеріалів достатніх для засудження в Україні.

 

Консульство ерефії здійснювало зусилля для його звільнення. Зокрема, представник консульства провадив зі мною переговори на предмет сприяння обміну на два десятки наших полонених.

 

Проте, швидше їм вдалося домовитися напряму з есбеушниками. Або за гроші, або по старій агентурній дружбі.

 

Мабуть, аби депортувати Соїна до Молдавії його конвоювали з Києва до Харкова (певне відтоді, як я навчався в серед ній школі, уявлення співвітчизників за географію трохи змінилися). У Харкові було інсценізовано втечу з-під варти.

 

Далі Соїн стверджує, що нібито пішки перейшов на той бік. Харків таки виявився поруч з москальським, а не молдавським кордоном.

 

Для нас в цій пригоді не було нічого дивного. В зоні АТО есбеушники відпускають більшість випадково виловлених вояками та добровольцями московських шпигунів та пособників терористів.

 

З непідробним натхненням СБУ займається лише колекціонуванням компромату на добровольчі батальйони та нацьковуванням їх один на одного.

 

Якби я був юним ідеалістом-романтиком, я б сказав, що необхідною є тотальна чистка спецслужб.

 

Але, як посивілий прагматик, зауважу лише на тому, що українським патріотам варто бути обережними - навідміну від московських агентів, їх не випустять. Дадуть по повній.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини