MENU

Українки з діаспори у Чикаго присвятили забіг Батьківщині. ВІДЕО

4682 0

 

Українські красуні з діаспори Уляна Фенин (Міс Українська Діаспора 2014), Юлія Сітовська (Міс Українське Чикаго 2014) та Соломія Максимів взяли участь у щорічному п’яти-кілометровому забігу, який відбувається в Чикаго вздовж берега озера Мічіган.

 

Незважаючи на морозну погоду, дівчата, загорнені в українські прапори та символіку, пробігли дистанцію і присвятили свій забіг Україні та українським військовим, повідомляє VIDIA.

 

Дівчата зізналися, що бігти довгу дистанцію в мороз – це найменше, що можна зробити: “Адже нашим військовим на сході України зараз набагато холодніше, і ми їх підтримуємо всім серцем і всією душею”. “Ми віримо, що Україна переможе,” – впевнені вони.

 

[media= https://www.youtube.com/watch?v=wXoNLStzHPw]

 

Нагадаємо, цього року метою конкурсу Міс Українська Діаспора є соціальна та матеріальна допомога Україні, зокрема, гуманітарна місія для українських госпіталів.

 

Дівчата-конкурсантки Міс Українська Діаспора влаштовують благодійні аукціони та збирають речі для військових і їх родин.

 

Як відомо, цьогоріч призом для переможниці конкурсу став сертифікат на купівлю бронежилета на допомогу армії, який Уляна Фенин передала військовому в зону АТО.

VIDIA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини