MENU

Без воєнної сили Україна приречена. Вона може щезнути з політичної мапи світу - експерт

13971 16

Полковник, людина, за плечами якої військова академія, офіцер, який прослужив 25 років у війську, я можу констатувати, що в Україні зараз слабка армія.

Глупість політиків знищила двомільйонне угруповання військ, яке дісталося Україні після розвалу СРСР. Київський, Одеський, Прикарпатський військові округи були найбільш мобілізованими і боєздатними у радянській армії.

Союз залишив на території України велетенські резерви військової техніки, зброї, боєприпасів, амуніції і продовольства, якого вистачило б нам на дві ядерні зими.

Армію з’їла корупція державних чиновників. Український обиватель міг побачити, що залишилося від вітчизняного війська в інтер’єрах палаців Пшонки, Януковича, Іванющенка. Українська армія розчинилася в «золотих батонах», «золотих унітазах», шкатулках, діамантах та діадемах покоїв цих політичних кримінальників та їхніх підручних. Будь-кого, хто нині візьме хабара, варто розстрілювати.

Військової політики у державі не було. Пацифізм став офіційною ідеологією. Пацифізм, як і однобічне роззброєння будь-якою ціною, — завдав смертельного удару українській державності. Це була національна зрада, інспірована, серед іншого, й російськими спецслужбами. 

Та нині не час згадувати минулі помилки. Росія оголосила війну Україні. Сьогодні слід ретельно — вдень і вночі — займатися армією, її боєздатністю, нарощувати озброєння і військову техніку, формувати військові частини різних родів військ, навчати війни — стріляти, знищувати. Вбити окупанта — гасло моменту!

Без воєнної потуги Україна приречена. Вона може щезнути з політичної мапи світу. Патріотизм і любов до Батьківщини — це добре, та без сучасного війська всі ми станемо гарматним м’ясом, гноєм історії. Всіх політиків, що штовхають Україну на шлях страху і зради — на виправні роботи зі зміцнення обороноздатності української держави. 

Країну треба поставити на воєнні рейки. Тимчасово обмежити конституційні права громадян України. Скасувати відпустки, збільшити робочий день, налагодити виробництво зброї та боєприпасів, оголосити загальну військову мобілізацію. Усіх провокаторів і сепаратистів жорстоко карати, садити у в’язниці, відкривати кримінальні провадження.

Слід відкинути всі ілюзії, що нам, українцям, хтось допоможе — закордон, Європа, США, НАТО. Тільки ми самотужки зможемо зберегти суверенітет і незалежність, зрештою, державу.

Із Росією домовлятися неможливо. Кремль розуміє тільки аргументи воєнної сили. Це традиція цієї страшної азійської країни. Жодної політики умиротворення агресора. Апетити російської влади ненаситні. Кремль не може вижити й існувати, не штовхаючи народи у криваві авантюри. З Москви прозвучала погроза перетворити світ на ядерний попіл. Це — божевільні політики!

Росія — остання імперія на землі. «Країна і народ-богоносець, Третій Рим». Вірити російським політикам і дипломатам не можна. Войовничий шовінізм роз’їв свідомість росіян. Уся ідеологічна машина Росії працює на мілітаризацію мізків російського обивателя, на образ ворога в обличчі України та українців. Не можна дозволити, щоб ця жахлива команда Путіна знищила Україну.

Сором і приниження негайно змінити реальною працею і впевненістю у нашій перемозі. Українські політики! Забудьте про свій гонор і непорозуміння. Тільки єдність, мужність і відповідальність врятує Україну від великої біди. У мирний час парламент репрезентує країну, у воєнний — тільки армію.

Великому українському народові загрожує небезпека. Всі фінансові, економічні, інформаційні ресурси держави треба кинути на армію, яка зможе врятувати Україну від загибелі. Армія — найвище усього!

Віктор ТИМОШЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини