MENU

Про зимовий відпочинок в горах та дешеві путівки

5618 0

І перед сном про зимовий відпочинок в горах та жирний тридець.

Люди хочуть відпочити і шукають дешевші варіанти. І тут, немов бабки з табличками "здаю квартіру" на Київському вокзалі, в інтернеті їх чекають радісні оголошення про дешеві готелі - 150-250 гриваків за добу, увага, з триразовим харчуванням. Головне - якраз є стільки місць, скільки вам треба. Потрібен тіко задаток - 5000 гриваків.

Варяти перераховують на приватні картки бабло, телефонують на телефони, які надходять їм СМСками після перерахунків, і чують від людей, що вони не просто не здають помешкання, вони взагалі таким не займаються. Бо живуть, наприклад, в Полтаві. Як це трапилося з прибиральницею тамтешньої бензозаправки.

Уявіть: тьола миє або замітає підлогу, тут їй телефонують з Києва і кажуть, що ми до вас виїжджаємо у кількості 9 чоловік, з нами двоє дітей, але вони будуть спати з батьками, а можна без харчування, в вас кухня є, підігріти можна? Тьола миролюбива, але вона після бодуна, її болить голова, тому каже просто: йдіть нах...

Ті знову набирають, бо думають, що помилилися, хоч голоси в них вже не такі щасливі, нагадують, що заплатили 5 штук гриваками... Через пару хвилин розмови кияни розуміють, що лоханулися. Карточка, на яку вони перекинули бабло, більше не активна, і зареєстрована на бомжів з Ужгорода, # телефону поза зоною. В міліції дають зрозуміти, що зараз такі часи, що ніхто нікого шукати не буде...

З цього моменту люди сиплять прокляття на весь світ. І їх можна зрозуміти. Але. Мине трохи часу і зрозуміють, що винні тільки вони самі. 1) якщо ви хочете бюджетного відпочинку з невисоким чеком харчування, то місця тре забивати в вересні-жовтні. І то 250 з харчуванням не знайдете не тільки в готелях, але й у приватному секторі.

Хоча серед приватників є пропозиції просто шикарні за 400 гриваків. Сік у номері, крім харчування, цілодобовий шведський стіл, де можна перегризти, якщо закортить, всякі джакузі і масажі. 2) невже дорослим людям, щоби перерахувати комусь 5000 гриваків, достатньо послухати чиєсь трендіння по телефону?

Впадло розпитатися, як називається заклад? Зателефонувати туди, поритися в інтернеті... Люди, ви з якої, курва, галактики? 3) не тратьте сил у пошуках неіснуючого - на нинішній час пропозицій дешевших від 500 гриваків за добу не має. Чек на харчування середній. І це ще, якщо пощастить знайти, бо в основному пропозиції на Буковелі, Драгобраті, Славське - 600-800 грн.

То не вас наколюють - то ви дозволяєте себе наколоти,..

Олег УСЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини