MENU

Японія посилила і розширила санкції проти Росії - МЗС України

4822 0

Заяву МЗС Японії щодо впровадження Урядом Японії заходів проти суб’єктів, які безпосередньо причетні до анексії Російською Федерацією АРК Крим та м. Севастополь, а також причетні до дестабілізації ситуації у східних регіонах України поширило сьогодні Міністерство закордонних справ України.

Японія, з метою внесення свого внеску у міжнародні зусилля із забезпечення міжнародного миру, прийняла рішення щодо впровадження заходів із заморожування активів осіб, які причетні до анексії Російською Федерацією АРК Крим та м. Севастополь та дестабілізації ситуації у східних регіонах України.

Враховуючи сьогоднішню міжнародну ситуацію, що слалась навколо України, з метою підтримки міжнародних зусиль для забезпечення міжнародного миру, що спрямовано, передусім, на розв’язання цієї проблеми, а також у відповідності до заходів, що були впроваджені країнами G7 у цьому контексті, 9 грудня ц.р. Кабінет Міністрів Японії ухвалив рішення щодо внесення 26 осіб та 14 організацій, які вважаються безпосередньо причетними до дестабілізації ситуації у східних регіонах України, до списку суб’єктів, на яких вживатимуться заходи із заморожування активів тощо.

(1) зміст заходів 

Наступні заходи, що відповідають Закону про зовнішню торгівлю та іноземні валюти, вживатимуться проти осіб, визначених Міністерством закордонних справ Японії, та набирають чинності з дня оприлюднення (9 грудня ц.р.)

(A) обмеження фінансових операцій

Встановлюється дозвільна система щодо фінансових операцій осіб, які визначені Міністерством закордонних справ Японії.

(Б) обмеження на операції з капіталом

Встановлюється дозвільна система на операції з капіталом (укладення договору на відкриття депозиту, трастового та кредитного договору), що належить особам, які визначені Міністерством закордонних справ Японії.

(В) Суб’єкти, відповідно до яких застосовані обмеження на проведення фінансових операцій та операцій з капіталом

Міністерство закордонних справ України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини