MENU

Бригинець: Нещодавні події у Вінниці та Запоріжжі - речі одного порядку

4725 5

 

Дві тези на злобу дня:


1. Те, що відбулося у Вінниці і в Запоріжжі – речі одного порядку. І за ними стоять одні і ті самі ляльководи. Можете називати їх як завгодно, але зрештою, ім’я їм Путін.


2. Дії Ляшка у Запоріжжі, де він намагався зняти мера міста у зв’язку із його злочинами, це прямий ляпас міністру внутрішніх справ Авакову, якого сам Ляшко зі своєю фракцією і обрав. Адже, якщо в Запоріжжі чиновники вчиняють злочини і до сього часу не заарештовані, значить міліція бездіє. Хай Ляшко поговорить із Аваковим і розбереться, хто кому «Рабінович», і якщо справді Аваков не спроможний розібратися із ситуацією, створить парламентську слідчу комісію, залучить СБУ, Генпрокуратуру тощо! Мер міста не користується недоторканістю, як і депутати місцевих рад, тому відправити його за грати у випадку, коли він справді злочинець – не так вже і складно. Але чомусь Ляшко вибрав інший шлях. Чому? Нагадаю, що один з депутатів ВР нещодавно розповів, що деякі бізнесмени, які контролюють регіон, вирішили покласти око і на Запоріжжя. То чи не працював Ляшко по цьому замовленню?


Я не сумніваюся, що у мера Запоріжжя, як і у безлічі інших мерів доби Януковича, є скелети у шафах. Але ці скелети треба обнародувати установленим законом порядком, а не всупереч діючому законодавству.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини