MENU

Діти з АТО проведуть зимові канікули в Австрії та Польщі - Міністр молоді та спорту

4707 0

Шалений тиждень, море робочих зустрічей на кожній з яких намагаюся не лише обмінятися думками, увійти в курс справ, але й домовитися про співпрацю у вигляді конкретних проектів на найближчу перспективу.

Зокрема, мав дуже теплу та продуктивну зустріч із Послом ЄС в Україні паном Яном Томбінські. Домовився із ним про те, що наші українські діти, які були вивезені із зони АТО, матимуть можливість провести зимові канікули в деяких країнах-членах ЄС, зокрема Австрії та Польщі.

Ян Томбінські також запропонував розглянути можливість організації двотижневого відпочинку майже 1000 українських дітей у Карпатах за рахунок європейської сторони. Він звернувся з проханням до нашого міністерства у стислі терміни підготувати інформацію щодо вартості такого проекту, та направити її на розгляд Представництва ЄС. Таке доручення своїм заступникам я вже дав і вони оперативно працюють над цим питанням для того, щоб дітки, які натерпілися від бойових дій - змогли нормально зустріти новорічні свята та побачити іншу, мирну і казково гарну Україну.

Ігор ЖДАНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини