MENU

«Чому законодавці США мають дбати про Україну більше, ніж наші парламентарі?» - Яневський

5975 0

 

Дорогі, пропоную вашій увазі унікальний документ. Оригінал зберігається у фондах Українського Національного Музею в Чикаго.


Це – звернення членів Конгресу США (34 підписи, якщо я не помилився в підрахунках) до свого керівництва щодо запрошення Президента П. Порошенка до Сполучених Штатів. Зверніть увагу на дату та на формулювання, особливо щодо “агресії РФ проти України”. УВАГА! Не АТО, а АГРЕСІЯ!


Тепер риторичне питання: чому законодавці США мають дбати про нашу Отчину більше, ніж наші парламентарі. І взагалі: кому потрібні депутати, урядовці, чинуші які продавали, продають і будуть продавати Україну і нас з вами “распивочно і на вынос”? І що з ними робити? І коли?


Думаю, відчуваю, що відповідь на ці та інші питання кожен має дати собі сам. “Революція Гідності” особисто для мене означає, крім всього іншого, таке: Україна стала невідчужуваною приватною власністю нас, її громадян. І обов’язком нашим є передати її мирною, єдиною, процвітаючою, демократичною нашим дітям, онукам, правнукам – всім наступним поколінням.


Ставлення саме до цієї приватної власності і визначитиме modus vivendi та modus operandi кожного з нас. 


Все решта, як на мене – вербальні, ментальні, політичні полюції.


Перепрошую за увагу.

Данило ЯНЕВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини