MENU

Королевская и Кличко должны пройти два теста - Гриценко

1525 1

Для того, щоб довести свою опозиційність до режиму Януковича, лідери партії «Україна – Вперед!» Наталія Королевська та партії УДАР Віталій Кличко повинні пройти два тести від об`єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Про це 24 вересня під час прес-конференції у Львові повідомив один із опозиційних лідерів Анатолій Гриценко, пише  nato_tak.

Він зазначив, що всі кандидати в народні депутати від об`єднаної опозиції підписалися під тим, що голосуватимуть за відставку Януковича та конфіскацію Межигір`я. Відповідно, такого ж очікують від Королевської та Кличка, які однозначної позиції з цього приводу не висловлюють.

Гриценко заявив, що Партія регіонів і КПУ не голосуватимуть за це, а ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» голосуватимуть. Тому цікава позиція партій Королевської та УДАРу з цього приводу.

«Межигір`я – це втілення корупції, де все в золоті. В Януковича, згідно з декларацією, немає навіть гнилого «Запорожця». Натомість корупція сьогодні вбиває українських людей, до яких через брак пального не встигає вчасно приїхати швидка, або немає навіть нітрогліцерину, щоб врятувати від серцевого нападу. Натомість Януковича сам визнає, що 20% бюджетних коштів розікрали, а це 64 млрд грн. Це вирок. Ось чому треба починати з відставки Януковича», - заявив Гриценко.

Він також додав, що в конфіскованому Межигір`ї можна буде обладнати або оздоровчий центр для дітей чи інвалідів, або ж можна буде зробити музей корупції.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини