MENU

Защитите свое право на информацию. Скажите «НЕТ» закону о клевете

904 0


25 вересня стартувалаакція протесту проти прийняття законупро наклеп. Ми протестуємо протизаконопроекту, який вводить покаранняу вигляді позбавлення волі строком віддвох до п’яти років за наклеп. Впевнені,що цей законопроект, запропонованийпредставником Партії Регіонів ВіталіємЖуравським і вже підтриманий у першомучитанні ПР, КПУ та Народною Партією,зруйнує свободу висловлювань у країні,оскільки змусить багатьох журналістіввідмовитись від будь-якої критики наадресу влади, котра може бути згодомназвана наклепом. Ми також упевнені, щовраховуючи стан судової системи України,цей закон буде використовуватисявибірково проти журналістів, якіпублікують критичні матеріали на адресувлади.


Вважаємо, що парламентськабільшість під виглядом закону про наклепвводить закон про цензуру, і томувимагаємо відкликати цей законопроект.


Цей закон стосуєтьсяне тільки журналістів, а й усіх громадян.Бо до наклепів можуть віднести будь-якепублічне висловлювання або коментар уЗМІ, якщо суд вирішить, що воно можезавдати шкоди честі та гідності людини.Цей закон є загрозою для всьогогромадянського суспільства.


Нижче публікуютьсяконтакти 244 депутатів, які проголосувалив 1-му читанні за закон про наклеп.Зателефонуйте їм у приймальню, напишітьe-mail, залиште повідомлення в соцмережах,запитайте, чому вони це зробили. Ви такожможете зателефонувати або написатилиста в центральний офіс Партії регіоніві в Адміністрацію Президента та дізнатися,навіщо регіонали голосували зазаконопроект, і що про нього думаєПрезидент.


(* вся інформація взятаз відкритих джерел).

 

АдміністраціяПрезидента України


01220, м.Київ, вул. Банкова,11

довідкова АдміністраціїПрезидента України: (044) 255-73-33

[email protected]

http://www.facebook.com/v.yanukovych


Партія регіонів,центральний офіс


Київ, вул. Липська, 10.Тел.: (044) 594-63-02

https://www.facebook.com/partyofregions.ua

 

Список и контактные данные проголосовавшихдепутатов

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини