MENU

Сьогодні Путін показав себе банальним клоуном - Шкіряк

5134 3

Зорян Шкіряк Фото:thekievtimes.ua

Щодо сьогоднішніх заяв останнього коричнево-червоного диктатора планети.

Традиційно, путін намагається задурити голову власному народу, списуючи крах рубля, катастрофічне падіння рівня життя пересічних росіян та соціально-економічний колапс, на "зовнішні фактори". Не дивує. Зрештою, варто зазначити, що застосовані проти РФ санкції таки досить дієві і це добре. Можливо, йому вдасться на якийсь час трохи заспокоїти народний гнів і збурення, але це не надовго, та й те з урахуванням наближення новорічних свят. Після звичного новорічного запою, раша вийде з коматозу і здригнться, настане суворе похмілля їхньої справжньої реальності...

Далі. Стосовно України, путін залишається смішним і неоригінальним, політичний клоун, одним словом. Риторика незмінна: "вооруженный государственный переворот", "карательная операция киевских властей на Донбассе" и т.д... Отже, стара пластинка, що давно "заїла" і, мабуть, вже остогидла і самим росіянам. Про світову спільноту я вже мовчу. Втім, очевидно, що це ще одна спроба Кремля, публічно перекласти відповідальність, за розв'язану ним криваву бійню і війну на Сході України на Киів, відволікаючи увагу суспільства від катастрофічної прірви, в яку валиться російсько-рашистська імперія. Путін політично слабшає, його популярність падає і цей процес наростатиме. Звідси й психічна неврівноваженість і параноя. Це означає, що він і надалі буде "закручувати гайки" росіянам.

Тобто, репресивний апарат Кремля запровадить нову хвилю політичного терору в РФ буде працювати ще більш жорстоко, подавляючи будь-який народний спротив в середині країни. Інших варіантів у нього нема, це ознака його тваринного страху. Диктатор-рашист діє стандартно, в кращих традиціях своїх політичних ідолів: леніна, сталіна, гітлера і т.д. На певний час йому ще вдасться тримати людей " в стойлі", паралельно продовжуючи інформаціне зомбування, але кінець наближається. Крок за кроком, путінські міфи розвінчуються і остаточний розвал тоталітарної Росії невідворотній, це питання часу, кількох років.

Ну, а нам потрібно меньше звертати увагу на параноїдальну істерику путіна і робити свою справу, рухаючись вперед. Необхідне прийняття адекватного Бюджету-2015, а далі тотальне і безкомпромісне реформування країни. Безжалісна боротьба з корупцією та максимальне зміцнення нашої обороноздатності, з урахуванням поетапного переоснащення та посилення ЗСУ, МВС, СБУ, Нацгвардії. Ми разом, ми сильні і ми переможемо! ПТН-FUCK!

Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини