MENU

Вони повертаються: у лютому Scorpions випустять новий альбом

6325 2

Майже через два роки після офіційного виходу на пенсію, вони повернулися з новим альбомом. 20 грудня, гурт оголосив, що новий альбом "Return to Forever" ("Повернутися у вічність") вийде у лютому 2015 року.

У прес-релізі на їхньому сайті говориться, що до "Return to Forever" увійде 12 пісень. Також до платівка міститиме ще чотири додаткових треки. Там буде також Limited collector's Edition Box. Перший сингл з альбому, "We Built This House" ("Ми збудували цей будинок"), - по словам учасників групи, відображаэ їхню 50-річну історію.

"Врешті решт, він розповідає нашу історію,"- говорить Клаус Майне. “Ми збудували цей будинок і назвали його Scorpions, по цеглинці і часто досить важко. З перших днів в Ганновері, перші концерти за кордоном, і по сей день. Ми витримали сильні бурі, але дім витримав усе, виявившись стійким і стабільним. Однак, будинок був не тільки громіздким, але і радісним. Насолоду від музики, радість, що відчував і досі переживаю цю її та вдячності за любов фанатів. Ми посилено працюємо над цією мрією, але ми вдячні також за можливість жити, і все ще бути в змозі жити по цей день".

Минулого тижня рок-гурт представив перший спиок європейських концертів на 2015 рік, з двотижневої прогулянки по Німеччині по березень 2016 року. Наразі, Scorpions нічого не сказали про турне по Північній Америці.

Диск, що вийшов, вийде у продаж 23 лютого в Європі. Стали також відомі треклист і обкладинка альбому.

01. Going Out With A Bang

02. We Built This House

03. Rock My Car

04. House Of Cards

05. All For One

06. Rock ‘N’ Roll Band

07. Catch Your Luck And Play

08. Rollin’ Home

09. Hard Rockin’ The Place

10. Eye Of The Storm

11. The Scratch

12. Gypsy Life

13. The World We Used To Know (bonus deluxe edition)

14. Dancing With The Moonlight (bonus deluxe edition)

15. When The Truth Is A Lie (bonus deluxe edition)

16. Who We Are (bonus deluxe edition)

17. Delirious (bonus iTunes)

В одному із інтерв'ю вокаліст Scorpions - Клаус Майне розповів про те, як створювався альбом: "Коли ми декілька років тому ми захотіли випустити цей альбом для наших відданих фанів, ми думали, що знайдемо який-небудь хороший матеріал з 80-х, якісь невидані перлини, і так у підсумку і вийшло. Але з 2011 року ми активно складали матеріал - у нас дуже сильна команда творців, і ми працювали навіть у цьому році. З урахуванням того, що групі вже дуже багато років, нам це дуже приємно. Тому що коли відзначається стільки ювілеїв, немає майже ніяких стимулів випускати нову музику - але саме це ми і зробили. У наступному році у нас буде новий альбом, і це не стільки старий матеріал, скільки новий - абсолютно нові пісні".

Він продовжив: "Ми почали з того, що повернулися в 80-е і вибрали кілька пісень, які в той час так і не були закінчені, у яких був лише чорновий текст. Але деякі з них були реально сильними композиціями, відмінна енергетика і все таке. Ми вибрали декілька з них. Але в підсумку, на мій погляд, у нас вийшов чудовий баланс між піснями 80-х, які в свій час так і не були закінчені, двома піснями з 'MTV Unplugged', які, на наш погляд, круто прозвучать на альбомі в електричних версіях, і цілком новими речами, які складають все інше. І це, на мій погляд, оптимальне співвідношення".

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини