MENU

Розгляд законопроекту про відміну позаблокового статусу має бути першочерговим - Тимошенко

2466 0

Верховна Рада в першочерговому порядку має розглянути законопроект про відміну позаблокового статусу України, бо приєднання до системи колективної безпеки та оборони - це реальний шлях до встановлення миру в Україні. Про це сьогодні у Верховній Раді на засіданні Погоджувальної ради наголосила лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Скасування позаблокового статусу України, як перший крок вступу до НАТО, - це є шлях до миру, це є шлях до посилення України проти зовнішнього агресора", - зазначила вона.

Тимошенко нагадала, що "Батьківщина" підтримує стратегію інтеграції до НАТО та президентський законопроект щодо скасування позаблокового статусу України.

"Прийняття цього закону за вагою наближується до прийняття Декларації про суверенітет України. Це знакова стратегія, яка нарешті мусить бути визначена Україною", - наголосила лідер фракції.

На її думку, розгляд цього питання в парламенті має бути першочерговим, детальним, із висвітленням позиції кожної фракції парламенту.

Тимошенко впевнена, що окрім закріплення позиції щодо скасування позаблокового статусу, у законопроекті також має бути зазначено, що це є перший крок до вступу України до НАТО.

"Я вірю, що це єдиний крок, який припинить війну", - підкреслила лідер "Батьківщини".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини