MENU

Шкіряк: Сепаратисти Кернес-Допкін мають сидіти в тюрмі, а не в депутатських і мерських кріслах

754 0

Щойно прочитав, що головний ленінолюб, путінослав і завзятий червоний комунар, Кернес, знову збирається йти на вибори мера.

Хм..., чомусь зовсім не здивувало. Звичайно, це його конституційне право як громадянина України. Але ми ж нормальні люди, патріоти і розуміємо, що харківські сепаратисти, Кернес-Допкін, давно мають сидіти в тюрмі, а не в депутатських і мерських кріслах. Але цього досі не сталося. Чому? Питання риторичне... Багато разів висловлював свою точку зору з цього приводу і завжди обурювався. Втім, повторюся, що чиновниками такого рангу опікується ГПУ. Кажуть, що наразі доказів їхньої вини не вистачає...

Не знаю, може я чогось не розумію, а може просто погано шукають. Я поки що нікого не звинувачую, не маю права, але ж дуже хочеться вірити, що колись все це зміниться. Адже, поки ці кремлівсько-путінські прихвостні при владі, у Харкові, залежно від ситуації, завжди буде небезбека фашистської контрреволюції та чергове поширення сепаратиських настроїв. Неодноразово доведено.

Згадайте, поки Гепа лікувався (дай Боже йому не хворіти) - був спокій. Як тільки повернувся - почалося, відразу активізувалося ФСБ... Теракти, підриви, провокації, тощо... Я не вірю у простий збіг обставин і переконаний, що Кернес, при першій ліпшій нагоді, знову поцупить собі на лоба колорадську стрічку і волатиме: "путин - наше все! даешь - федерацию! даешь союз с рассеей! ".

Отже, з вірою у справедливість, маю надію, що до місцевих виборів, відлюстрована харківська прокуратура поновить і доведе цю справу до логічного завершення, а Феміда буде керуватися єдиним демократичним принципом: Закон один для всіх! Бандитам - тюрми! Ну, а якщо цього не станеться, то, принаймні, маю надію на мудрість і патріотичність харків,ян.

Хоча, враховуючи результати останніх виборів до ВР, на жаль, поки що, якось у них не складається. Се ля ві. "Пробзділо щось у Датському князівстві...".

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини