MENU

Новий рік по-новому. Нестандартні варіанти святкування

3043 0

З упевненістю можна сказати, що з приходом холодної пори кожен чекає на цей день, а саме − на 31 грудня. Коли нарешті можна чудово погуляти, відпочити та розслабитися. У багатьох після кожного святкування Нового року залишається багато спогадів, і неважливо, де і як вони його зустрічали. Але є й ті, кому звичайні посиденьки з друзями чи з батьками вже не зовсім подобаються.

Звичайно, чудово зібратися хоча б у цей день разом та поспілкуватися, відпочити і т. д., але все-таки хочеться чогось нового. У цій статті ви дізнаєтесь, як же можна відсвяткувати Новий рік нестандартно. Але перед цим скажу, що тут лише деякі способи. Ви самі залюбки можете придумати свій план святкування. Все залежить від фантазії, можливостей та вашого так званого рівня «екстремальності».

Спосіб перший. Набридли звичайні посиденьки за столом? Тоді зробіть їх незвичайними. Нехай це буде бал-маскарад. Тільки заздалегідь попередьте гостей, щоб придумали собі оригінальні та смішні костюми. Або ж нехай це буде сюрпризом. Тоді при вході в будинок видавайте гостям маски та якісь накидки чи щось інше. Але не перестарайтеся. Проведіть цікаві конкурси. Якщо у вас вистачає  на це часу, природа не обділила вас фантазією, то вперед. А коли, скажемо, у вас зовсім не має вільного часу, то ось другий спосіб святкування.

Спосіб другий. Чому обов’язково святкувати Новий рік вдома? Можна поїхати в клуб, ресторан чи ще куди-небудь. Це прекрасний варіант для тих, хто хоче щось змінити, добре відсвяткувати та не дуже турбуватися про організацію цього важливого заходу. Там за вас і програму складуть, і приготують, чого тільки душа забажає. Не влаштовує і цей варіант? Що ж тоді ось наступний спосіб.

Спосіб третій. Ну, цей уже точно ніхто не зможе назвати стандартним та звичним. Новий рік у нас завжди асоціюється із білими дорогами, дахами, холодом та мандаринами. Якщо хочеться чогось уже зовсім нестандартного, то чому не відсвяткувати це свято на Півдні, де теплі пляжі, гріє сонечко, пальми? Здається, що на цьому способі багато хто зупиниться, але є й такі, що підуть далі.

Спосіб четвертий. Він сподобається тим, хто полюбляє різні небезпечні та екстремальні види відпочинку. Якщо ви любите сходити на гірські вершини, стрибати з парашутом, то чому не відсвяткувати так Новий рік? Проте є одне але: не забудьте про страховку. Також не думаю, що всі ваші друзі та ті люди, з якими хочете зустрічати Новий рік, поділяють ваші захоплення. Тому це потрібно врахувати. Ви ж не збираєтеся святкувати цей день наодинці?

Спосіб п’ятий. Нестандартний із усіх нестандартних, що можна придумати та втілити в життя. Як часто ми забуваємо про наших найрідніших людей – батьків. Відсвяткуйте цей Новий рік не з друзями, а з ними.  З кожним роком ми від них все далі: робота, друзі, свобода і т.д. Але так  не повинно бути. Мені здається, що зустріч Нового року з батьками набагато принесе більше радості й приємних спогадів.

Дар'я РЕВЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини