MENU

Перший виклик для МінСтеця показав його неспроможність

7079 3

Не вірив що проект "МінСтець" буде реалізованим. Мої прогнози не примусили чекати на підтвердження. Таке міністерство не може ефективно протидіяти російській пропаганді без підпорядкованих йому ЗМІ: телеканалів, газет, радіамовлення, інтернет ресурсів... а це не одна сотня мільйонів євро, яких у бюджеті нема.

І не варто було вигадувати цього ровера й не знати що з ним і як робити. Я б на місці Юрія Стеця спробував би зв'язатись з 15-м департаментом ЦРУ та інформаційними департаментами Держдепу США і Ради нацбезпеки і оборони США, де могли б пояснити Юрію Стецю як створити потужну українську контрпропагандистську машину і як вона мала б працювати.

Чому 15 департамент ЦРУ? Цей департамент ще називають департаментом комуністичної та кремлівської контрпропаганди, саме він займався створенням і координацією роботи Радіо Свобода/Вiльна Європа (Radio Free Europe/Radio Liberty), Radio Svoboda. До падіння Берлінського муру Радіо Свобода/Вiльна Європа , яка роками вела ідеологічну війну з СРСР напряму фінансувалась з бюджету ЦРУ. Згодом Радіо Свобода/Вiльна Європа перейшла на фінансування Конгресом США.

Чому управління інформації Держдепу США? Держдеп США має пряме відношення до фінансування і редакційної політики раідіо Голос Америки (Voice of America (VOA)).

А що ми бачимо? "Інтер" здійснив інформаційну провокацію в рамках законодавства України. Через скандальний новорічний випуск ніхто не може відібрати у нього ліцензію на мовлення. Інакше це суди, розголос, засудження таких дій України усіма країнами світу. Для того щоб подібний провокативний російський, антиукраїнський контент не з'являвся в українському медіа-просторі слід не винаходити ровер. чи відкривати нову Америку, а піти шляхом Литви, Естонії, Грузії. Тобто, насамперед слід підготувати і ухвалити у верховній раді Закон закон про заборону російського аудіовізуального контенту в українських ЗМІ.

Агов, народні депутати, Сергій Лещенко, Мустафа Найем, Тетяна Чорновол, Микола Княжицький!... Хто там ще з журналістів які тямлять у цьому?

Rostyslav Demchuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини