MENU

Терористи «ДНР» просять відновити їм втрачені українські паспорти. СКРІНШОТ

5909 6

Днями в одній з груп ДНР у соцмережі Вконтакте потрапив на цікавий пост. Бойовики, які першими пішли на штурм Донецького аеропорту 26 травня, бідкаються, як складно їм живеться.

Справа у тому, що після першого отримання по повній від українських бійців у бою за летовище горе-герої втратили свої паспорти. Документи вони залишили на базі, а коли контужені та поранені повернулися паспортів вже не було.

З того часу вони без документів:

Вот уже сколько времени я и ребята с нашей группы живут без паспортов! Командиры разводят руками и говорят " ничем не можем вам помочь"! Мы не просим что бы нам сделали Российские паспорта, помогите хотя бы востановить украинские.


Автором цього допису є Михаил Попов. Ось його сторінка Вконтакте.


На своїй сторінці Попов вказує, що його рідне місце Саранськ, школу закінчив у Москві, живе у Севастополі і з 2014 року є військовослужбовцем 162-ї окремої роти 7-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії РФ.

Судячи з його сторінки він не є серед тих, хто просить повернути український паспорт. Але він точно один з учасників першого штурму Донецького аеропорту.

Ось фото з ним від 26 травня з місця бою:



А ось він же на відео звідти:

А ось цей "герой" у російській формі:




Звернули увагу на медалі? Він не лише хизується ними на фото. Російський спецназівець ще й документи на ці нагороди виклав у соціальну мережу.

Одна з цих мєдалєк – "За третю оборону Севастополя". 23 березня 2014 документ на мєдальку йому виписав начштабу оборони Севастополя.



Друга цікавіша, бо вона – більш "офіційна".

Це медаль міноборони РФ "За повернення Криму". Виписана медаль 17 квітня 2014 року капітаном ЧФ РФ з печаткою відділу кадрів ЧФ РФ.



Отже російський спецназівець "з відзнаками" просить за своїх поплічників.

От тільки навряд чи його хтось почує.

Росія? А нафік їй потрібні такі "герої"? Вона своїх громадян-200 ховає без імен та документів, а тут ще "хахли" зі своїми проблемами – верніть нам укро-фашистські паспорти.

Україна? А нафік нам потрібні такі "герої"? Щоб суд міг засудити їх за тероризм? Тобто щоб ці українські громадяни з армії "Новоросії" відбували покарання в українських в'язницях на гроші платників податків? Вибачте, не потрібно.

Ці штурмовики з бандформування "Восток" самі обрали свій шлях – війну проти України. Тож ніяких українських паспортів та прав громадянина України. Визначати їхні прізвища та діяти на упередження – позбавляти громадянства.

От тільки ми ще не дійшли до цієї межі, все ще граємося з терористами в толерантність. Натомість могли б грати на їхніх слабких місцях. І українські паспорти та українське громадянство – це одне з їхніх слабких місць. Це вкотре підтверджує повідомлення, про яке йдеться на початку допису.

Олексій БРАТУЩАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини