MENU

Знімати недоторканність насамперед потрібно з президента - Луценко

2676 0

Фракція «Батьківщина» наполягає на тому, щоб у законі про зняття недоторканності було обов'язково передбачено зняття недоторканності з президента.

 

Про це з парламентської трибуни під час розгляду відповідного законопроекту заявив народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко.

 

«Не парламент, як інституція, розстрілював Майдан. Накази про розстріл Майдану видавалися з крісла президента і на цьому кріслі (президента) кров ще не засохла», - зазначив він.

 

Депутат  нагадав, що програмою партії «Батьківщина» передбачено зняття недоторканності з народних депутатів, суддів та президента.

 

«З президента, в першу чергу, потрібно знімати недоторканність», - додав Луценко.

 

Окрім того, він зазначив, що багато народних депутатів, які сьогодні знаходяться в залі парламенту, тоді були фундаментом того кривавого трону.

 

«І те, що досі буцімто якась недоторканність заважає притягнути їх до відповідальності, - повний нонсенс і брехня. Де подання від Генпрокуратури на цих злочинців? Ми зараз цим законом замилюємо людям очі, замість того, щоб притягувати до відповідальності реальних і давно  всіма визнаних злочинців», - зазначив Луценко.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини