MENU

Родина полоненого Олега Кузьміних, над яким знущалися в Донецьку, благає про допомогу. ВІДЕО

6760 20

Вже третю добу поспіль родина Кузьміних з Житомира не знаходить собі місця: 20-го січня 37-річний підполковник Олег Кузьміних, командир штурмового батальйону 81-ї десантної бригади потрапив до полону. Це сталося близько 11-ї ранку, коли підрозділ на чолі з командиром рухавлася вбік Донецького аеропорту, щоб врятувати поранених бійців.

 

Помічник президента України волонтер Юрій Бірюков розповів обставини, зя яких 8 десантників, серед яких був і підполковник Олег Кузьміних, потрапили в полон.

"Сьогодні вранці кілька десятків бійців ВДВ пішли на допомогу своїм в донецькому аеропорту. Густий туман, видимість була близько 20-30 метрів. Це складно пояснити мирним, що не були жодного разу, - але такий туман смертельний для психіки і для людей. Особливо коли ти намагаєшся максимально непомітно наблизитися, коли ти розумієш, що в будь-яку секунду тебе можуть убити. Нерви здають, швидко.

Але в ДАПе ситуація ще гірша - пересуватися потрібно було по плоскому бетонному столу, без єдиного орієнтира. І вони промахнулися, промахнулися на 800 метрів, взяли трохи лівіше. І потрапили прямо в місце концентрації бойовиків. Був бій. Були загиблі. І 8 людей потрапили в полон ", - повідомив Бірюков.

 

А вчора, 22 січня, українського військового поставили перед камерами російських ЗМІ, поруч із зупинкою громадського транспорту в Донецьку, що була обстріляна з міномета. Навколо зібралися люди: спочатку викрикували прокляття на адресу "кіборга", після почали бити. Бойовики слабо перешкоджали знущанням над полоненим.

 

Родина Олега Кузьміних звернулася з проханням до Президента України Петра Порошенка, до керівництва Міністерства оборони, щоб вони зробили все для звільнення їхнього сина, чоловіка, батька і брата.

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини