MENU

Бойовик розповів, що «армія ЛНР» це штрафбат для російських кримінальних злочинців. ВІДЕО

2833 1

У неділю, 25 січня, поблизу населеного пункту Санжарівка українські військові взяли у полон механіка-водія танка, громадянина Російської Федерації Г., мешканця Краснодарського краю (Республіка Адигея).

Як повідомив бойовик, він, маючи три судимості, був затриманий працівниками МВС РФ у м. Ростов-на-Дону на місці чергового злочину (викрадання автомобіля). Замість відсидки чергового тюремного строку начальник поліції м. Ростова-на-Дону запропонував крадієві на місяць відправитись на схід України захищати «руський мир». Після чого з даного громадянина знімались всі обвинувачення та закривалась карна справа.

22 грудня 2014 року найманець перетнув Державний кордон України та до потрапляння у полон проходив «службу» механіком-водієм танка Т-64 в одному з підрозділів «армії ЛНР» на Луганщині.

Зі слів Г., 23-25 січня він брав участь у бойових діях проти українських Збройних Сил в районі м. Дебальцево та під час штурму одного з опорних пунктів ЗС України був захоплений українськими військовими.

Полонений також повідомив, що в складі його підрозділу перебуває близько 70% громадян Росії, які подібним чином, вбиваючи українців, скасовують собі тюремні строки. 

Зрозуміти мету Кремля нескладно – одним махом вирішити три питання: очистити країну від криміналітету, позбавити себе необхідності годувати та утримувати засуджених, а також поповнити ряди «мешканців Донбасу», які «захищають свою землю», займаючись вбивствами громадян України та нищенням інфраструктури регіону.

Військове телебачення України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини