MENU

Мінекономрозвитку спростив ведення бізнесу в аграрній, харчовій, нафтогазовій та ІТ галузях. ІНФОГРАФІКА

845 1

Друзі, гарна новина! Постанова Кабінету Міністрів щодо дерегуляції вчора, 28.01.2015, була прийнята на засіданні уряду. Наша перша офіційна перемога.

Імплементація дерегуляційних ініціатив, які містяться в документі спрямовані на спрощення умов ведення бізнесу та зменшення корупції в аграрній, харчовій, нафтогазовій та ІТ галузях.

Що це означає для українського бізнесу?

1. Компанії агропромислового комплексу вже не матимуть проблем простою вантажів через штучно затягнену процедуру отримання фітосанітарного сертифікату.

2. Українські аграрії більше не повинні обов'язково отримувати карантинний сертифікат на внутрішні перевезення низки зернових та олійних культур.

3. Виробники харчових продуктів не повинні будуть проходити експертизу якості спеціальних харчових продуктів, яка не застосовується в ЄС.

4. Нафтогазовому сектору не доведеться щорічно витрачати сотні мільйонів гривень на проведення обов'язкового геологічного моніторингу.

5. Провідним ІТ-компаніям буде легше залучати висококваліфікованих фахівців з-за кордону.

Загалом, реалізація постанови забезпечить сприятливіші умови для ведення бізнесу, дозволить знизити собівартість української продукції та підвищити її конкурентоспроможність, а також сприятиме створенню нових робочих місць. Загальний економічний ефект від прийняття постанови становить 10-15 млрд.грн. до 2020 року.

Презентація постанови щодо дерегуляції.

Дякуємо всім, хто приймав участь у розробці та координації для досягнення цих результатів.Міністерство економічного розвитку і торгівлі УкраїниМіністерство юстиції України Ukrainian Agribusiness ClubEBA - The European Business Association, Ukraine.American Chamber of Commerce in Ukraine, Світовий Банк, Ліга виробників харчових продуктів та інші профільні організації.

Easy Business


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини