MENU

Аушвіц-Освенцим. Чому поляки прирівнюють Росію до Третього Рейху

1761 2

70 років тому був звільнений Освенцим. Як відомо, Путіна не запросили до Польщі на заходи з цього приводу. Але росіяни все ж побачили фото звідти. Реакція – відповідає сучасній Росії.

На фото колишній в'язень Аушвіцу: 90-річний харківський професор Ігор Малицький. Це фото в мережі супроводжувалося подібними закидами росіян: Дивно бачити на в'язні концтабору прапор країни, де фашистські карателі – герої нації.

Пересічному поборнику "руського міра" з якогось далекого Задупінська складно уявити, що в музеї цього ж Аушвіцу вдосталь фото зі справжніми катами (палачами) із... Кремля.

Для того, щоб зрозуміти ставлення поляків до "визволителів зі Сходу", варто хоч раз відвідати Аушвіц. Я там був у 2012-му. Далі фото, які тоді зробив у бараках табору.

Якщо російські читачі погано орієнтуються в географії, то поясню: на карті вказана агресія зі Сходу. Тобто, як Совєти окуповували Польщу.

А це зустріч "фашистских карателів" із "визволителями зі Сходу". Це вони захопили та поділили Польщу. Допомогли один одному знищити польську армію.

А це – копія документу, яким правляча компартія давала вказівку розстріляти 14 700 поляків. Ну, "визволителі зі Сходу" несуть свободу в Європу, ви ж розумієте.

Як видно, самі поляки нарахували 25 тисяч вбитих військових у Совєтах...

Ось так поляки зобразили цих "визволителів зі Сходу".

Підпис під зображенням: "Польща ніколи не забуде та не пробачить".

Після цього вже не виглядає дивним, що поляки ставлять знак рівності між Радянським Союзом та Третім Рейхом.

А цих громадян СРСР поляки називають своїми катами, які так і не були покарані. Їхні наступники у Кремлі за 70 років навіть не подумали вибачитися. За Аушвіц у тому числі.

І, наостанок. Для розриву шаблонів послідовників ідей "руского міра". В Аушвіці був закатований Бандера. Василь – рідний брат Степана.

То хто справжній фашист, союзник нацистів, каратель?

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Олексій БРАТУЩАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини