MENU

Льовочкін хоче збудувати власне «Межигір'я» на острові, де заборонено будувати - Лещенко

1637 0

Бальна зала, північна ротонда, південня ротонда, картинна галерея, бібліотека, караоке, дискотека, мала вітальня, велика вітальня, обідня тераса, тренажорна зала, масажна, косметологія, спа, йога, басейн, поле для міні-футболу...

Цей список – перелік приміщень та об'єктів у новому "Межигір'ї", яке заплановано звести для Сергія Льовочкіна. У країні криза, закриваються підприємства, банкрутують банки, бізнес затягує паски, але депресія дійшла не до всіх мешканців Конча-Заспи.

У Льовочкіних все окей – на відміну від решти оточення Януковича, які змушені освоюватися під Москвою, замовляти собі ізраїльські паспорти та витрачати сотні тисяч доларів на юристів для зняття санкцій.

Шеф у бігах, а Льовочкін з сестрою – депутати Верховної Ради. При чому Юлія Льовочкіна минулого тижня перетнула межу дозволеного на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи. Виступаючи в Страсбурзі на пленарному засіданні ПАРЄ, вона обрушилася з критикою на українську владу, жодним словом не згадавши про режим Путіна та його злочини на території України.

Зрозуміти обережність Льовочкіної можна – Путін через російський "Первый канал" є їхнім партнером в телевізійному холдінгу "Інтер", а хімічна імперія Фірташа-Льовочкіна збудована за гроші путінського гаманця Ротенберга. При чому частина дешевого газу, передбаченого для населення, благополучно іде на хімічні заводи, гарантуючи додаткову рентабельність олігархічному клану.

Частина грошей, зароблених Ротенбергом, Фірташем і Льовочкіним, і буде використано на побудову палацу останнього, для зведення якого Льовочкіни оформили в приватну власність цілий острів на київській Рубльовці – в комплексі "Золоті ворота" біля Конча-Заспи.

Про те, чому будувати на острові заборонено, я писав минулого року. Тепер же як депутат подав заяву про злочин до Генпрокуратури – заодно і перевіримо, наскільки клан зберіг вплив на правоохоронну систему України.

ПЛАН ЗАБУДОВИ ОСТРОВУ ЛЬОВОЧКІНА:










Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини