MENU

Інформаційні тітушки втягують в «російські справи», відволікаючи від творчої роботи вдома

890 0

У соцмережах нова тенденція - приділяють надзвичайно багато уваги Путіну, обговорюють внутрішню політичну, фінансову, економічну ситуацію в Росії. Утім, хід реформ в Україні якось відштовхується на другий план. Військо російських тролів, а їхні головні бази у вигляді мультімедійних редакцій, які вже окопалися в Британії, Німеччині, Франції, Австрії, Фінляндії, а згодом відкриються у Литві, Бельгії, Польщі, Україні, Чехії, Італії, розробляють ще більш нахабну програму впливу на свідомість, з використанням не лише брехні і брудних інформаційних технологій, але й особливої тактики втягування в так званні "російські справи" і відволікання від творчої роботи вдома.

Мета цих програм - скерувати енергію не на творчість і справу, не на позитивні ініціативи і створення громадянського контролю за діями влади, не на участь активістів в розбудові суспільства, а на пусті дискусії навколо Кремля і його проектів на кшталт "справи Навального", "опозиційності Ходороковського", та інших продуктів Москви.

Троль - це зовсім не той, хто лише постить прокремлівські сайти. Це такі інформаційні тітушки, які намагаються втягнути користувачів соцмереж з ЄС і України у власну бійку, яка відтягне сили від справді гідних і корисних дій. Тому прошу всіх, хто думає власною головою, а не електронними вбросами цих тролів, ігнорувати нав'язані ними теми.

Віктор ЧЕРНИШУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини