MENU

Талалай сказав, що довідки на пересування не треба - блогер

1299 0

Ви будете сміятися, але через загальний лемент хтось таки вигнав Володимира Талалая давати ввечері поснення. Він розказав, що довідки для походу в магазин вже не треба, а для поїздок за кордон - ще не треба.

В коментарі для телеканалу ICTV Талалай уточнив, що згідно діючого законодавства мова йде лише про необхідність повідомляти про зміну місця проживання, в той час як це не стосується зміни місця перебування (поїздок). Також Талалай запевнив, що ніякі обмеження на виїзд за кордон на цей момент не діють. Але висловив сподівання, що відповідні зміни до законодавства будут розглянуті Верховною Радою і такі обмеження будуть введенні...

P.S. І знаєте, я думаю генерал-майор Генштабу дійно вважав, що вони мають право обмежувати виїзд і пересування. Але після того, як він свою цю думку доніс до громадскості, громадскість до нього донесла норми закона. І, нарешті, знайшовся хтось, хто кинувся виправляти ситуацію. Так що суцільний позитив в підсумку: громадскість ознайомила Генштаб з діючим законодавством, це з одного боку. А з іншого, в Генштабі комусь розказали, що треба працювати з громадською думкою і адекватно доносити месиджі до ЗМІ.

АПД. А ще абсолютно відпали питання щодо ускладнень з мобілізацією. З таким головним воєнкомом як же без ускладнень?

Ольга ЛЕНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини