MENU

Може депутатам варто попрацювати педагогами за 1500 грн?

1109 0

6600 грн заробітної плати для народних депутатів, яку вони отримуватимуть у 2015 році, це занадто велика сума. І якщо хтось із законотворців плачеться, що не працюватиме за цю мізерну суму, то нехай спершу попрацює вчителем за 1500 грн, а тоді вже нарікає на свою лиху долю.

На виборах ледь не кожен кандидат, а тепер - нардеп, клявся, що йде у Верховну Раду аби подолати корупцію, бо він є патріотом, і аби покінчити з олігархами.

Так от, патріотизм не передбачає винагороди. Якщо люди відчувають у собі сили, мають досвід, знання і кажуть, що можуть управляти державою, значить до цього часу вони мали б стати самодостатнім й, відповідно, фінансово забезпеченими. Якщо цього не сталося до роботи у парламенті, то не мало б статися і у його стінах.

Адже неможливо написати закон, який зробить успішною країну, якщо до цього не вдалося зробити успішним власну бодай невеличку справу, досягти певного позитивного результату. Тому закликаю шановних народних депутатів перестати скиглити і або йти з парламенту й шукати роботу, яку будуть оплачувати відповідно до їхніх знань, якщо вони не готові працювати на благо країни, або підняти вчителям та всій країні зарплату, аби вона була така ж, як і у народних обранців.

Ірина ВЕРЕЩУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини