MENU

Чернуха «регионалов» работает на Объединенную оппозицию «Батьківщина»

673 0

Вже місяць на Солом’янцірозповсюджується багато чорнухи протимене – без жодних вихідних даних щодовиготовлення, розповсюджується підпільно– як тільки викликається міліція чихтось з довірених осіб цікавитьсявихідними даними – молодики, що роздаютьці пасквілі, кидають кіпи макулатурина землю та тікають в різні боки.

Намене виходять тонни різноманітноїчорної продукції, але зараз я хочупоказати те, що видається по шаблону наопозиційних владі кандидатів в тихрегіонах, де ПР є непопулярною.

ВолодимирАр’єв виклав на фейсбуці ці скани і, щоцікаво, відгукнулися люди з Рівного –де місцева ОПОРА зафіксувала такийсамий приклад – цікаво, що текстиоднакові, навіть суми, за які ніби-топродалися опозиційні кандидати, –однакові та одним почерком все ніби-топідписано.

Для порівняння:



А це те, що ОПОРА насвоєму сайті виклала:

 


P.S. Куди ж дивиться Партія регіонів, коли кандидати від неї заради власного мандату готові навіть свого президента дияволом називати, а владу своєї партії – злочинною?

P.P.S.До речі, ефект ця чорнуха має прямопротилежний – люди похилого віку назустрічах підходять і кажуть – раз вастак мочать, то ви точно опозиційний, боякби ви з ними насправді б домовилися– про вас би таке не писали.

До речі,останні ці пасквілі роздавали вже непросто в поштові скриньки чи десь підзабором – а на радіофакультеті КПІ, укорпусі 15 на 3 та 4 поверхах та у кабінетах302, 303, 404 після сімпозіуму педагогів.

 

Дмитрий АНДРИЕВСКИЙ 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини