MENU

У гоп-агитаторов «регионала» Луцкого начались проблемы с милицией

1034 3

 


«Регіони» застосовуютьчорні технології проти Дмитра Андрієвського – кандидата від об’єднаної опозиціїна столичній Солом’янці.


 На 222-му виборчомуокрузі у Солом’янському районіпредставники штабу Партії регіонів розповсюджують фальшивку – копіюнеіснуючої угоди між Банковою такандидатом від опозиції ДмитромАндрієвським


Відео з місця затримання.

 

 


Кількість вилученихекземплярів - 333 шт.


Газета розповсюджуваласьмолодими студентками НаціональногоАвіаційного Університету, проректоромякого є регіонал Максим Луцький. Він же- кум одіозного міністра освіти ДмитраТабачника і кандидат по цьому округувід Партії регіонів


Він же відомий в деякихколах під прізвиськом«Люся-Фармазонщик»...Загугліть :)

 


«Ця псевдоугода зБанковою – маячня, не варта паперу, наякому її друкують. Це стиль моїхконкурентів з Партії регіонів. Вонибояться не тільки чесної відкритоїборотьби, але і назви власної партії,яку ховають на своїй агітації. Вонивдягли маски «анонімів» як у публічнійкампанії, ховаючи «регіональну»партійність, так і в кримінальнихтехнологіях, поливаючи брудом більшрейтингових кандидатів. Ми спокійнореагуємо на конвульсії влади. Упевнений,що подібною дешевкою неможливо ввестилюдей в оману. Вони лише підтверджують,що справедливість – на нашому боці», -заявив кандидат від ВО «Батьківщина» Дмитро Андрієвський.

Абсурднішимза текст так званої «угоди» є лишевихідні дані авторів цього «шедевруфотошопа», де зазначено: Відповідальний– Безіменний. Напевно, саме такийсимволічний псевдонім обрав собікандидат-регіонал, який відчайдушноволає про «відповідальність за Солом’янку»з більшості бордіврайону.


Так працює партія влади,не маючи інших аргументів... Але Солом’янцівсе ж мають вибір.

 



Дівчата виходять зрайвідділку. Попросив їх передативітання їх роботодавцям :)

 

 

Юрий АНДРЕЕВ 

 




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини