MENU

Журналісти оголосили «полювання» на російських пропагандистів у Раді. ВІДЕО

4049 0
Українські медійники, які працюють у парламенті тиснуть на парламент аби він переглянув порядок акредитації для російських медіа. Їх обурює, що представники заборонених для трансляції каналів безперешкодно відвідують державні установи України, знімаючи там матеріал для пропагандистських антиукраїнських сюжетів.
Журналістку СТБ Юлію Янчар добре знають представники російських каналів, що працюють у Раді. Адже, вона відкрито виступає за те, аби обмежити присутність російських медійників-пропагандистів у державних установах.
"Насправді, проблема не в тому, що до білої гарячки доводять таких журналістів як я. Тут справа в тому, що у нас 8 місяців іде в країні війна і жоден орган державної влади ніяк не реагує. Двічі журналісти збирали підписи. Вже є рішення Комітету свободи слова про те, що мають переглянути порядок їхньої акредитації. Чому вони й далі ходять до органу законодавчої влади? Чому їм дозволяють тут ошиватися?", нарікає Юлія.
Як деякі українські журналісти ставляться до представників пропагандистських ресурсів Кремля журналіст "ВідеоТеКи" побачив на власні очі. Представник каналу "Россія" Максим Колесников якраз випадково потрапив під гарячу руку журналістки СТБ та навіть повідомив, що він сам є українцем. На питання про те, як тоді він може працювати на країну-агресора, кореспондент "Росії" почав вимагати документів, що б довели агресію Кремля, але вчасно зупинився і пішов геть.
У матеріалі "ВідеоТеКи" - також і думки народних депутатів Мустафи Найєма, Ігоря Луценка, Сергія Лещенка

Телекритика. Журналістика. Свобода слова


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини